Advocaat Arbeidsrecht Rotterdam

Conflicten rond ontslag, arbeidsovereenkomst of concurrentiebeding? Haal uw recht met Demeris advocatuur, gespecialiseerd advocaat arbeidsrecht te Rotterdam.

 

Zoekt u een advocaat arbeidsrecht in Rotterdam?

Demeris advocatuur, uw advocaat in arbeidsrecht te Rotterdam. Niet alleen voor (dreigend) ontslag en conflicten naar aanleiding van uw arbeidsovereenkomst kunt u bij ons terecht, maar ook met vragen over uw sociale zekerheidsrecht na afloop van het dienstverband. Als advocaat in arbeidsrecht controleren wij uw arbeidsovereenkomst op actualiteit en vervullen een adviserende rol voor ondernemersraden betreffende arbeidsrechtelijke aangelegenheden. Samengevat kunt u ons op het gebied van arbeidsrecht inschakelen voor:

 

* controle op arbeidsovereenkomsten 

* procedure kennelijk onredelijk ontslag

* verhalen transitievergoeding

* concurrentie- en relatiebeding 

* advies bij reorganisatie en inhoud sociaal plan

 

Als advocatenkantoor dat zich al meermalen bewezen heeft op het gebied van arbeidsrecht zijn wij zowel voor werknemers als werkgevers inzetbaar. Daardoor zijn wij beter in staat, dan een kantoor dat alleen voor particulieren of het bedrijfsleven actief is, uw zaak vanuit een helder perspectief te analyseren en op een constructieve manier actie te ondernemen.

  

Arbeidsrecht vraagt een dynamische aanpak

Afhankelijk van welke partij er het initiatief neemt is arbeidsrecht een vorm van rechtspraak dat van uw raadsman een tactische aanpak van jurisprudentie vraagt. Om de tegenpartij op de meest treffende manier van repliek te kunnen dienen is tactiek is een belangrijke bijkomstigheid bij arbeidsrecht. Het arbeidsrecht is namelijk niet allemaal bij wet vastgelegd, maar een zogenaamd 'rechtersrecht'. Het is daarom de taak van de arbeidsrecht advocaat om een zaak naar zich toe te trekken middels een goed initiatief en gedegen kennis van procedures. Mr. J. Demeris kent als advocaat arbeidsrecht te Rotterdam de kneepjes van het arbeidsrecht tot in de finesses. Hierdoor bent u bij ons verzekert van een uitspraak waarbij er altijd het meest haalbare voor u uitgehaald wordt.

 

Indien u bij een denkelijk onrechtmatige beëindiging van uw arbeidsovereenkomst of een conflict heeft met uw werknemer of werkgever en besluit gebruik te maken van onze diensten, kunt u ervan op aan dat u een advocatenkantoor inschakelt dat:

 

* over gedegen proceduretactiek beschikt als advocaat arbeidsrecht Rotterdam 

* tot in de kleine lettertjes kennis van het arbeidsrecht heeft, zowel voor werknemer als werkgever

* in staat is een constructieve onderhandelingssfeer te creëren

* zich objectief weet te verplaatsen in uw zaak

* houdt van een snelle dynamische aanpak

* betaalbare tarieven hanteert

 

Wij behartigen tevens de belangen van cliënten op basis van gefinancierde rechtshulp. Meer informatie over deze vorm van rechtshulp vindt u op http://www.rvr.org/

Voor deskundig advies of juridische ondersteuning van Mr. J. Demeris, aangaande een arbeidsconflict maakt u het best eerst een telefonisch een afspraak. Denk eraan dat u bij uw eerste bezoek alle relevante stukken meeneemt.


Neem contact op
advocaat in schakelen

Heeft u nog vragen?

Neem contact op