Advocaat Rotterdam

Demeris advocatuur. Rechtspraktijk voor algemene juridische conflicten. Betaalbare advocaat te Rotterdam. Gericht op particulieren en ondernemers. 

 

Zoekt u een advocaat in Rotterdam?

Demeris advocatuur. De advocaat in Rotterdam waar u op de weg naar een bevredigend eindresultaat als cliënt altijd het uitgangspunt bent. Jammer genoeg krijgen de meesten van ons minimaal een maal in het leven ongewild te maken met een juridisch probleem. Dit kan uiteenlopen van een conflict om een onbetaalde factuur, een verkeersovertreding, problemen bij het nakomen van de arbeidsovereenkomst of het ontbinden van een, eerder via rechtswege vastgelegde, privé of zakelijke relatie. Bij dergelijke problemen kunt u niet zonder de deskundig hulp en advies van een raadspersoon. Als advocaat in Rotterdam die zich toelegt op algemene rechtszaken kunt u bij ons terecht voor vrijwel alle soorten rechtszaken. 

 

In een situatie waarin u rechtshulp nodig heeft is het belangrijk dat u niet te lang wacht met het inschakelen van juridische hulp. Dit geldt met name voor zaken waarbij u in hechtenis bent genomen of er door rechtswege beslag op uw bezittingen is gelegd. Een bezoek aan ons kantoor hoeft echter niet altijd per definitie te betekenen dat u moet gaan procederen of een advocaat in de arm moet nemen. In sommige gevallen is een schrijven of een telefoontje van ons genoeg om bij de tegenpartij een schikking te forceren. Een uitzondering hierop zijn de civiele processen, oftewel burgerlijke zaken waarin u de dager bent. In deze bent u te allen tijde verplicht een advocaat aan te stellen die u vertegenwoordigd bij de rechtbank. Als gedaagde in familiezaken heeft u daarentegen wél het recht uzelf te verdedigen. De vraag is echter of u daar verstandig aan doet. Als advocaat zijnde kunnen wij vaak de omstandigheden en beweegredenen beter uitleggen aan een rechter dan u dat kunt. Daarnaast kunnen wij ons, doordat wij geen emotionele band met de tegenpartij hebben, scherper opstellen met een eventuele tegeneis. 

 

Betaalbare advocaat

Indien u besluit gebruik te maken van de diensten van Demeris advocatuur bent u er zeker van dat u een advocatenkantoor inschakelt dat: 

 

·       over gedegen procedure-ervaring beschikt op het gebied van algemeen recht 

·       tot in de finesses kennis van algemeen recht heeft 

·       in staat is op een soepele manier een constructieve onderhandelingssfeer te creëren 

·       zich objectief kan verplaatsen in uw zaak 

·       houdt van een snelle dynamische aanpak 

·       betaalbare tarieven hanteert 

 

Wij behartigen tevens de belangen van cliënten op basis van gefinancierde rechtshulp. Meer informatie over deze vorm van rechtshulp vindt u op http://www.rvr.org/ 

 

Indien u er niet helemaal zeker van bent onder welk rechtsgebied uw vraag of conflict valt adviseren we u om er minimaal een oriënterend gesprek aan te wagen. Blijkt dat wijzelf niet in staat zijn de zaak voor u op te lossen, helpen wij u in ieder geval zo ver op weg dat wij u aanbevelen bij een goede en betrouwbare advocaat in Rotterdam die daar meer ervaring in heeft. 

 

Voor deskundig advies en/of juridische ondersteuning aan gaande een conflict met betrekking tot algemeen recht kunt u een afspraak maken met ons kantoor.


Neem contact op
advocaat in schakelen

Heeft u nog vragen?

Neem contact op