Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht speelt een rol vanaf het moment dat u een arbeidsrelatie wilt aangaan, bijvoorbeeld bij het opstellen van en vragen over een arbeidsovereenkomst.


Het arbeidsrecht speelt een rol vanaf het moment dat u een arbeidsrelatie wilt aangaan, bijvoorbeeld bij het opstellen van en vragen over een arbeidsovereenkomst. U kunt het kantoor inschakelen voor allerlei arbeidsrechtelijke procedures, zoals loonvorderingen, ontslagzaken en bedrijfsongevallen.
In een arbeidsconflict staan de zaken al gauw op scherp. In een aantal gevallen kan een meningsverschil tussen werkgever en werknemer nog onderling opgelost worden. Als er sprake is van een conflict, haalt het kantoor voor u eruit wat er in zit. Daarbij wordt geprobeerd lastige procedures en dus ook hoge kosten, te vermijden.
Wij lossen een probleem graag voor u op, tegen een betaalbaar tarief.

Komt er een einde aan een arbeidsverhouding, dan is het vaak nodig om aanspraak te maken op het sociaal verzekeringsrecht. Dat is bedoeld om u voor korte of langere tijd sociale zekerheid te bieden. U krijgt een inkomen of steun als u tijdelijk of blijvend niet langer in staat bent in uw eigen onderhoud te voorzien. Ook voor vragen over sociaal zekerheidsrecht kunt u bij het kantoor terecht..

Neem contact op
advocaat in schakelen

Heeft u nog vragen?

Neem contact op