Advocatenkantoor Rotterdam

Demeris advocatuur kent als advocatenkantoor in Rotterdam een algemene rechtspraktijk. Uw adres voor professionele bemiddeling en advies in velerlei juridische kwesties. 

 

Zoekt u een advocatenkantoor in Rotterdam?

Demeris advocatuur is een algemene rechtspraktijk. Dat houdt in dat wij als advocatenkantoor in Rotterdam kennis hebben van vele terreinen van het recht. U kunt bij ons zowel als particulier als ondernemer terecht voor vrijwel alle juridische hulp en advies op het gebied van: 

 

·       Arbeidsrecht 

·       Bestuursrecht 

·       Huurrecht 

·       Personen- en familierecht 

·       Sociaal zekerheidsrecht 

·       Strafrecht 

·       Overige 

 

Als advocatenkantoor actief in de algemene rechtspraktijk kunt u erop vertrouwen dat wij u adequate ondersteuning bieden op algemene gebieden van het Nederlandse recht. Bij ons bent u als cliënt het uitgangspunt en wij zien het als onze taak een voor u zo bevredigend mogelijk resultaat te behalen. Wij zijn inzetbaar voor iedereen waarbij hulp op het gebied van rechtsbijstand noodzakelijk is voor elke willekeurige fase van het rechtsproces. Dit geldt voor zowel jeugdigen als volwassenen.

 

Praktisch en preventief juridisch advies

Praktisch juridisch advies kennen we allemaal wel. U wilt scheiden, heeft te maken met justitie of een conflict met uw werkgever of huisbaas en zoekt een advocaat die u wegwijs maakt in de procedure en de zaak voor u tot een bevredigend einde brengt. In de rechtswereld is er nog een manier van rechtsbijstand en dat is preventief juridisch advies. Bijvoorbeeld: u bent ondernemer en uw klant wil maar niet betalen of u wordt voor iets aansprakelijk gesteld waar u geen schuld aan heeft. Als ondernemer krijgt u soms sneller dan u denkt met juridisch zaken te maken. Dan is het goed te weten dat u een advocaat kent die van de hoed en de rand weet. 

 

Waarom Demeris advocatuur?

Indien u besluit gebruik te maken van de diensten van Demeris advocatuur bent u er zeker van dat u een advocatenkantoor inschakelt dat: 

 

·       over een ruim procedure-inzicht beschikt op het gebied van algemeen recht 

·       tot in de finesses kennis van algemeen recht heeft 

·       in staat is op een soepele manier een constructieve onderhandelingssfeer te creëren 

·       zich objectief kan verplaatsen in uw zaak 

·       houdt van een snelle dynamische aanpak 

·       betaalbare tarieven hanteert 

 

Wij behartigen tevens de belangen van cliënten op basis van gefinancierde rechtshulp. Meer informatie over deze vorm van rechtshulp vindt u op http://www.rvr.org/ 

 

Mocht u er niet helemaal zeker van zijn of u zaak binnen de genoemde rechtsgebieden valt, aarzelt u vooral niet om toch contact op te nemen. Mochten wij zelf niet de expertise in huis hebben die vereist is, bevelen wij u in alle eerlijkheid bij een ander advocatenkantoor in Rotterdam aan die dat wel heeft. Indien u behoefte heeft aan deskundig advies en/of juridische ondersteuning, betreffende algemeen recht, verzoeken wij u vriendelijk een telefonische afspraak te maken. Wij staan u graag met raad en daad bij. 

 

Demeris advocatuur, uw echtscheidingsadvocaat in Rotterdam. Meester in het behalen van de beste resultaten. Ook voor preventief en praktisch juridisch advies. 


Neem contact op
advocaat in schakelen

Heeft u nog vragen?

Neem contact op