Strafrecht Advocaat Rotterdam

Demeris Advocatuur, dé Strafrecht Advocaat in Rotterdam. Ruime praktijkervaring binnen het volledige gebied van strafrecht. Zowel voor jeugdigen als volwassenen 

Zoekt u een strafrecht advocaat in Rotterdam?

Onbevooroordeeld, discreet en nauw betrokken. Demeris advocatuur, uw strafrecht advocaat in Rotterdam. Met justitie in aanraking komen brengt vaak een heleboel stress, onzekerheid en soms ook angst met zich mee. Wat u dan nodig heeft is een goede advocaat die met geduld naar u luistert en uw zaak op een dynamische manier verdedigt. Vanwege het feit dat er regelmatig grote strafzaken de media halen en strafrecht ook voor de filmindustrie een gewilde onderwerp is, maakt deze tak van recht tot een van de meest bekende. Het strafrecht is een uitgebreid gebied waaronder niet alleen zaken vallen als verkeersovertredingen, diefstal maar ook zedendelicten en fraude. 

 

Strafrecht versus strafbare feiten 

Strafrecht is een rechtsvorm die zich onderscheidt van andere rechtsvormen zoals aansprakelijkheidsrecht en burgerlijk recht. Terwijl bij het strafrecht het bestraffen voorop gesteld wordt, neemt bij de andere genoemde rechtsgebieden vergoeding van geleden schade de primaire plaats in. Strafrecht is onder te verdelen in materieel en formeel strafrecht. Twee wetsvormen die elk in aparte wetboeken zijn vastgelegd. 

 

Strafbare feiten, op hun beurt, zijn onder te verdelen in overtredingen en misdrijven. Afhankelijk van de ernst van het delict kan een verdachte door ten uitvoering brengen van het strafrecht, beboet worden met een geldboete en/of een taak-of celstraf. In strafzaken worden beide partijen, de verdachte en het slachtoffer, bijgestaan door een eigen strafrechtadvocaat. Met behulp van de gegevens volgens getuigenverklaringen en op basis van geregistreerde feiten doet de rechter vervolgens uitspraak tot strafoplegging. Advocatenkantoor Demeris is als strafrecht advocaat in Rotterdam uw betrouwbare partner in zowel de rol van verdedigende advocaat, voor de verdachte, als aanvallend raadspersoon ten behoeve van het slachtoffer.   

 

Waarom Demeris advocatuur als strafrecht advocaat? 

Vanzelfsprekend bespreken wij van te voren met u de tot in de kleinste details het te voeren pleidooi en schetsen u de te bewandelen weg. Bij ons bent u immers het uitgangspunt en wij zien het als onze taak daarin voor u het beste resultaat te behalen. Wanneer u een beroep doet op onze dienstverlening weet u zeker dat u een advocatenkantoor inschakelt dat: 

·       over tactische proceduretechnieken op het gebied van strafrecht beschikt 

·       tot in de kleine lettertjes kennis van strafrecht heeft  

·       zich objectief kan verplaatsen in uw zaak 

·       houdt van een snelle dynamische aanpak 

·       gunstige tarieven hanteert 


Wij behartigen tevens de belangen van cliënten op basis van gefinancierde rechtshulp. Meer informatie over deze vorm van rechtsbijstand vindt u op http://www.rvr.org/ 

Demeris advocatuur is er voor u. Mocht u na afloop van de vervolging zijn vrijgesproken vertegenwoordigen wij u als stafrecht advocaat in Rotterdam vanzelfsprekend ook in een schadevergoedingsactie. Naast bemiddelingen in strafrecht beschikt Demeris advocatuur over gedegen kennis aangaande huurrecht, arbeidsrecht en personen- en familierecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. 


Neem contact op
advocaat in schakelen

Heeft u nog vragen?

Neem contact op